tirsdag 3. mars 2015

Byggevarer bergen

NAV har plikt til å hjelpe deg med å finne et midlertidig botilbud hvis du helt akutt ikke har et sted å sove og oppholde deg neste døgn. Enklere å få bruksendring i eldre bolig - meglers plikter og ansvar. I disse situasjonene har ikke det offentlige noen plikt til å sikre grunneier en bolig mens de venter på avgjørelsen.


Det er heller ikke vanlig at det . Leieren plikter å sette seg inn i og rette seg etter kommunens generelle. Dette er en midlertidig løsning for den som har kommet i en vanskelig situasjon. Boligkontoret kan gi informasjon, råd og veiledning om å skaffe eller beholde.


NAV Røyken gir veiledning om sosiale tjenester, for eksempel økonomisk sosialhjelp, som kan bidra til å løse eller forebygge sosiale problemer. Anmodning om midlertidig bolig fremlegges for en saksbehandler. NAV- kontoret har i tillegg en utvidet plikt til å gi opplysninger, råd og veiledning som ikke . Har du et akutt boligbehov og ikke kan skaffe deg bolig på egen hån er kommunen forpliktet til å finne et midlertidig botilbud til deg. Barnefamilier, barn og . Mangler: plikt Leiekontrakt: Tidsbestemt - Kristiansand kommune https://www.


Leier plikter å inngå avtalegiro med bank/finansieringsinstitusjon for betaling av leien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg