mandag 18. april 2016

Habo oppheng

En garasje kan med enkle grep bli et luftig rom med god arbeidsplass. Utnytt vegger og tak for oppbevaring, så får du raskt mer gulvflate. En krok skal selvfølgelig fylle en funksjon, men vi på Habo synes også at den skal være en fin detalj i innredningen.


Vis smykkene dine eller forny gangen din på . Kan også benyttes som oppheng for sko, støvletter, og klær. Veggkrok for praktisk oppheng av redskaper og utstyr. Funksjonell tak- og veggkrok til praktisk oppheng av redskaper og utstyr.


Dobbel takkrok for praktisk oppheng av redskaper og utstyr. Enkel stigeholder for praktisk oppheng av stige på vegg. Hylleknekt i solid utførelse. Klyper i assorterte farger.


En bra løsning for håndklær uten oppheng. Maks åpning på klypa er mm. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Sykkelkrok til montering i tak for oppheng av sykkel. Med sykkelkroken frigjør . Skyvedørbeslag K-Habo Nikkel Habo.


Beslagsett K-Kulelager Metall Habo. Uansett din stil, har vi et dørhåndtak som passer til din innredning. Klassisk, retro eller moderne? Varemerker Fagerhult Website Terms of Use Om informasjonskapsler. Hullbånd HB benyttes til forankring og sammenføyning av mindre trekonstruksjoner, eller ved oppheng.


Krokrekke av forkrommet stål med flerfargede knopper av porselen. Passer like godt på barnerommet som i gangen. Romslig knaggrekke for oppheng av . Fra torsdag i forrige uke var Habos Vaktmesterservice AS historie. Bildis er et bildeopphengssystem som kan brukes på alle taklister med skygge fra Rindalslist.


Opphenget festes i skyggesporet etter at listen er montert. Selges i de fleste Norske byggevarehus. Leger nesten ingen merker i veggen. Moderne Habo Minerva dobbel krok i rustfritt stål. Kroken skal monteres med skruer og har skjult innfesting.


HABO -bladet MEDLEMSBLAD FOR HALDEN BOLIGBYGGELAG – NR. Leverandør: Habo Norge AS. Habo har alt du trenger av skyvedørsbeslag.


Vi skaffer også beslag for oppheng av tredør i samme skinnesystem. LÅVEDØR: Slik kan det . Krok for opphenging av klær etc. Anvisning for drift og. Nøkkelboks for veggmontering innendørs og på skjermede steder utendørs. Valgfri 4-sifret innstillbar.


Alt du trenger til å oppbevare ting langs veggen! Vi har komplette vegghyller og også sparate hylleknekter og hylleplater. Bestill en ny hylle hjem på IKEA. Innfesting og oppheng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg