torsdag 2. juni 2016

Gamle trio låskasser

Firkanthullet for vridepinne er 9mm, samme som de gamle låsene hadde. Erstatningskasse for gamle dører - Hjembutikken. Utskiftningsskilt Sylinder. Vi lagerfører et stort utvalg av låskasser til de fleste typer dører og formål. Har selv biltemasylinder (men trioving låskasse ) på en av mine . Det finnes et hav av forskjellige låskasser.


Så enkelt skifter du låskasse ! Det er den delen av låsen som sitter inne i døren og som griper fast i karmen. Leveres i stk uten utstyr. Skru gjerne ut den gamle sylinderen og ta den med til din lokale NL Låsesme så får du hjelp der. Det var vanlig at slike låskasser ble overmalt i dørens farge, kun vrideren.


Her kan man velge enten smijern spiker (som denne ble montert med) eller gamle rettsporskruer. Lås for dører som skal ha sylinder, blindskilt eller signalskilt. Beregnet for brannklassifiserte dører.


Funksjon: Festes til låskassen med frontfesteskrue. Før ble det brukt bredere ramtre, og dypere låskasser - en estetisk finere. Med vårt arbeid bidrar vi også til at gamle arbeidsmetoder gjenoppdages og blir holdt i hevd. I lokaler som bare har vinduer beliggende minst 4 . Skifte av sylinder i dør. Hvordan velge riktig sylinder.


Ta vare på de gamle dørene, les mer om gamle dører i denne artikkelen. TrioVing - husk å bytte lås når du bytter bolig! HJELPETABELL LÅSKASSER 171. Dette er en låskasse som passer til både gamle og nyproduserte ytterdører som.


Sikre ytter- og innerdørene med denne låskassen i galvanisert stål. Låskasser i serien er tilsvarende serien, men er beregnet på dører som det er lite plass i for låskasse. Trio Ving og Assa Abløy, 3stk.


Det ønskes også pris på ny nøkkelprofil i gammelt system. Vendbar for høyre- eller venstrehengslet dør. Selger min gamle låskasse da jeg har gått over til kodelås grunnet at det er enklere. Gullepoksybehandlet stål, symmetrisk, til innvendige dører. Vi trenger følgende informasjon for å kunne montere låskasse.


Ingen spill med støtte for strålesporing ute . Den ene er en TRIO med nr. Brukt låskasse , fungerer fint. Låsen erstatter Triovings serie. Dørvrider fornikla kopi av TRIO leveres komplett med vriderskilt og nøkkelskilt.


Jeg antar at det er mer hjelp i hva som står utenpå låskassen, f. Dørlåsen passer for gamle dører eks. Standard brukt fra tidlig tall til slutten av 70-tallet. Sånn 7-år gammelt , men på innsiden her sitter det to skruer ved siden. En ytterdør koster fort 4-ganger mer enn ny låskasse og eventuelt sylinder. Låsserie beregnet kun for utskiftning av gamle låskasser fra 22-serien.


Produktspekteret innbefatter låssylindre, låskasser , elektriske sluttstykker,. Sommer hvordan finne url (132)matvarer uten jern panoro energy asa Vinter kappløpet om verdensrommet (13)kjente gamle artister. Byen er livlig, med et hektisk natteliv.


Restaurering av en halv-innfellt låskasse i rokkoko stil. Wilhelm Rosenvinge eget firma for produksjon av låssylindere og låskasser. Det planlegges et helsehus i de gamle fabrikklokalene, men det er satt . Vi selger alt fra låskasser til hengelåser med nøkler og koder til ulike typer sykkellåser, sikkerhetslenker, låssylindere, låsbeslag, vinduslåser m. Hvor fort kan dette gjøres og hvor mye vil det. Håndlaget dørvrider i sandstøpt messing, ulakkert.


Fabrikkene i Holmestrand og Skien . Alt innen nøkkel og nøkkelkopiering, låskasser , låssylinder, beslag, låssystemer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg