onsdag 6. juli 2016

Willab garden

Før- bildet viser en uteplass som hadde stått ubrukt noen år. Pleksiglasstak og levegger oppå en veranda var et bra utgangspunkt, lunt og . Her har vi samlet noen av bildene vi har fått inn fra våre kunder. Dette håper vi kan bidra til inspirasjon og kreativitet!


For å teste et nytt produkt og i forbindelse . En del av trappetrinnet er dessuten brukt som platå for et stilleben av magasiner, et lite oliventre og et bilde.

Slik lages et ekstra lite rom i . Varm vinterhage på terrassen i en fire etasjers bygning. Vinterhage med en skyvedør system. Galleri flere bilder. Så kommer bilder fra Inger Lien. Trine Halsaunet har også delt bilder fra sin utestue.


Om Bilder (36) Megler . Japan Photo er kjent for høy kvalitet, stort utvalg og lave priser på fotobøker, kameraer og fotoutstyr. Bestill på nett eller besøk oss i butikk.

Her finner du bilder av ulike typer vinterhager som kan gi deg inspirasjon og ideer. Spørsmål om vinterhage? Bilde av Paviljong med fast tak for vegg. Foto : Svanhild Blakstad. Geir Nagelsen i GartnerTeknikk slipper å ta med seg drivhusene han har utstilt på standen hjem til Bergen.


Uteplassen ( bildet under) rett utenfor stuen ble stadig sjenert av en kald. Det er også lurt å sjekke at det . Rondane og har en glass utestue rett mot . Tenk å kunne sette seg ut på terrassen – selv om det blåser og regner som verst. I Glasspartiguiden kan du skreddersy skyvedører, foldevindupartier eller faste partier for vinterhagen eller fasaden. Hagestuer og innglassing. Du får detaljerte 3D- bilder og prisen direkte i . Ute er det ganske kjølig, men inne i den overbygde utestua har familien.


Mye av inspirasjonen kommer nok fra vakre bilder og steder vi ser i . Utestuen kan bygges som en del av huset, eller den kan være et frittstående bygg i hagen. TEKST TRUDE NERGAARD FOTO PAAL-ANDRÉ SCHWITAL . Uka her er temaet utestue. En utestue er god å ha her på Vestlandet, hvor sommertemperaturene ikke alltid er like høye og hvor det er en del . Med Plastmo sin nye Utestue får du nå en komplett vinterhage med både vegger og tak.

Classic vinduselementer kommer i to ulike høyder . Bøcon leverer norskproduserte skreddersydde utestuer , vinterhager, innglassninger, vinduer og tak i ypperste kvalitet. Skal du viske ut grensene mellom inne og ute, kan hagestue være den optimale løsningen. Og det er her Centrum Glass AS på Nøtterøy kommer inn i bildet. Daglig leder Trond Hansen forteller at de har holdt på med vinterhager og . Image may contain: plant and outdoor.


Heidi Olsøybakk Jeg har laget lamper av Norgesglass og spotter i taket utenfor. Det gir lys både ute og inne i . Her er noen bilder fra vinterstue vi har bygget i sommer. Alle vegger er isolerte og tak er laget av isolerte lysplater. Inne er det kledd med hvit stående . Uværet knuste utestue. Har uværet hatt konsekvenser for deg?


Del gjerne ditt bilde her! Send tekst og bilder. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. See more ideas about Exterior homes, Backyard patio and Outdoor rooms.


Norefjell Fasadeskifer Utestue.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg