torsdag 8. desember 2016

Kolonial hjelp

Kundeservice og kjøpshjelp for kunder som har handlet eller ønsker å handle produkter på Kolonial. Norges største matbutikk på nett. Få alle matvarene ferdig pakket på et sted i nærheten eller levert til døren.


Løsningen er laget for å gjøre hverdagen enklere for brukere, assistenter og administrasjon. Vi leverer helt til døra alle dager fra kr. I motsetning til bemannet henting slipper du å vente i kø eller på å få hjelp.


Vi jobber hele tiden med å forbedre våre løsninger for å gi deg litt lavere skuldre i hverdagen. Derfor leverer vi nå varene dine i pappesker på . Velg mellom hundrevis av sunne og enkle hverdagsmiddager. Alle fordelene ved en matkasse, bare mye mer fleksibelt. Dagsrevyen på NRK i en sak om dagligvarehandel på nett i. Jeg vil ha hentepunkt eller hjemlevering i mitt område! Hvordan kan jeg få varene jeg bestiller?


Hva skjer om jeg ikke kan, eller glemmer, å hente. Handlekurven din er tom. Trenger du hjelp til å komme i gang? Svar på vanlige spørsmål . Slik handler du på Kolonial. Når du handler på Kolonial.


Vil du hjelpe oss med å bli enda bedre? Se hvordan vi jobber med å redusere matsvinn, plast og mye mer. Vi trenger dine innspill. Mest populære artikler.


Alle som gjør en handel (over 800kr.) er med i trekningen. Hvis du har glemt en vare eller to kan du enkelt bare legge inn en ny bestilling på varene du har glemt. Du kan legge til flere varer på en . Du må være hjemme i det avtalte tidsrommet.


Kan for eksempel en nabo ta imot varene for deg? Levering koster fra kr. Opplev hvordan det er å slippe å selv gå i butikken og få alle handleposene rett på . Hvorfor er det noen varer jeg ikke kan bestille til samme dag? Disse betingelsene gjelder for alle . For å handle på Kolonial. Lag en nå - det er gjort på sekunder!


Vi har ingen bindingstid eller minimumshandel. Kan jeg bestille alkohol og få det levert? Hjemmetjenesten vil bestille varene sammen med deg ved hjelp.


Nå trenger vi hjelp til å utvikle dette videre! Kolonial -Karl vil hjelpe flyktninger med teknologiske løsninger. Journalist og gründer i Shifter. Game of thrones-karakteren The Mountain, er med i Kolonial. Velkommen til Nærbutikken Løkta Kolonial ! Zalando-eier går inn med 3millioner i Kolonial.


Det er en grunn til at folk trenger vår hjelp. De har ikke så mye ti sier . Reidun er blant dem som får hjelp av kommunen til å handle. CashPoints blir overført til din konto innen dager etter kjøpet. Kommunen har inngått en kontrakt med Kolonial.


AS, som leverer etter . Norwegian Reward inngår samarbeid med Kolonial. Vi er veldig fornøyd med Kolonial. Forsøk å logge ut og så logge inn igjen, det kan hjelpe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg