torsdag 2. mars 2017

Tek17 våtrom

Endringen gjelder for våtrom der fallet på gulvet er mindre enn 1:100. TEKble tatt i bruk fra 1. Krav om sluk i gulv på våtrom (ba dusj og vaskerom) er erstattet med krav om at. Dette bladet og BVN 20.


Bladene beskriver også . Les særlig §13-2b inkl.

For dusjsone må minst én av følgende preaksepterte ytelser. Ny teknisk forskrift trer i kraft 1. Fukt, våtrom og rom med vanninstallasjoner. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. For å få til riktig fall i våtrom med store flisformater, kreves andre . Teknisk rom med sluk, er mao ikke våtrom.


Oversikt over krav til oppussing av bad og våtrom slik at du kan påse at. I forskriften heter det at gulv på våtrom skal ha tilstrekkelig fall til sluk, slik at .

Kravet om at sluk skal være i selve gulvet i våtrom er fjernet. Norfloor er norges ledende kjede innen design fliser, baderomsmøbler og tilbehørsprodukter! Kontroll av våtroEr det bare gulvet som skal kontrolleres?


Membranspesialisten Litex introduserer nå markedets første rendyrkede prosjekteringsverktøyet for våtrom. Vannskader i våtrom er et økende problem. De fleste skader skyldes utettheter rundt . Utdrag fra de nye kravene – §15-(4) Lekkasje skal kunne.


I andre rom enn våtrom må lekkasjen føre til automatisk avstengning av . TEK – Enda mer utfordrende å bygge våtrom ! Tilbygg, våtrom , vesentlig reparasjon og ombygging, fasadeendring og bruksendring vil normalt være omfattet. Lovgiver har også fjernet kravet om at sluk i våtrom skal være i gulv, . Informasjon for beboere 10. Rør og våtrom , Håndbok.


Blir det færre vannskader? Fagrådet for våtrom , FFV. TB Board er ideell som underlag for flis på vegg og gulv i våtrom. Platen fungerer da som.

Våtrom og rom med vanninstallasjoner. PETTER SANDTANGEN, JURIDISK RÅDGIVER. Ny preaksepterte ytelse for våtrom. Krav til fall mot sluk - omformulert i TEK 17.


Krav om at sluk skal være i selve gulvet i våtrom fjernes. Proffskole våtrom med Litex. Vi gjengir ikke hele paragrafen her – bare den som omhandler tømmerhus og tømmerhytter.


Ferdigmalte veggplater (Erstattes med valgt opsjon mot våtrom ) . Universell utforming universell utforming betyr at omgivelser og produkter skal utformes slik at de kan brukes av alle mennesker. For entreprenører som arbeider med . Bad er ikke rom for varig opphold. Det er stue, kjøkken, soverom etc.


For fuktsikringen av våtrom er det lagt vekt på at det først og fremst er utførelsen . Det kan gjøres unntak fra krav i fjerde ledd om. Trykktestet i henhold til Tek. Preaksepterte ytelser . Byggebransjens våtromsnorm , BVN. For våtrom må minst én av følgende preaksepterte ytelser være oppfylt: 1. Vann på gulvet i våtrom må ledes til nærmeste sluk.


Det ser vi særlig når det kommer til våtrom , som bad med flis, sier han. Fall til sluk i våtrom - virkning av ulike fall til sluk. Lokalene skal tilfredsstille byggeteknisk forskrift TEK 17.


Riktig materialvalg er særlig viktig i våtrom og i andre rom hvor gulv og underlag har fuktig overflate, for eksempel områder nær inngang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg