fredag 22. juni 2018

Installere skyvedør

Swedoor tilbyr skyvedører av ypperste kvalitet. Skyvedør i vegg og utenpåliggende skyvedør. Se nettsiden her og finn en innvendig skyvedør som passer deg. MONTERINGSANVISNING FOR. KONTROLLER FØRST LEVERANSEN.


Leveransen omfatter: Dørblad. Som 2-fløyet skyvedør monteres to vanlige karmer mot hverandre, en hver vei. Ved bruk av to standard 1-fløyet karmer skal ikke anslagsbordene brukes.


Nye dørbeslag har gjort det ganske enkelt å installere ei skyvedør. Døra krever heller ikke mye plass, og dessuten slipper du både karm, hengsler og låskasse. Riktig montering av skyvedør øker levetiden og totalopplevelsen ved bruk.


Men, for å kunne bruke det som et gjesterom ønsker vi å montere opp en skyvedør , slik at man kan bruke det som et soverom. Løsningen på disse utfordringene kan være så enkelt som å montere skyvedører. Ved å installere “skyvevegger” kan du virkelig endre plassen i hjemmet.


En skyvedør er en klassisk måte å åpne eller stenge av et rom, og en enkel og stilren måte å spare plass på. I denne videopen viser vi deg. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently.


HÅNDTERING OG LAGRING AV HEVE/ SKYVEDØR ETTER LEVERING. All forflytning av heve/ skyvedør bør skje i oppreist stilling med terskelen ne og på en . Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk-in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling. De tradisjonelle slagdørene tar opp plass i huset. Plassen bak en oppslått før er nesten ubrukelig. Alternativet kan være å montere skyvedører i . Vi hjelper deg med anbud på skyvedør.


Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg