torsdag 29. november 2018

Ytterdør med helt glass

Disse dørene er bygget på samme konstruksjon som en ytterdør. Dette betyr at dørene har høyere stabilitet og sikkerhet enn en . Leveres med hvitmalt karm, låskasse og sylin. Moderne dører, klassiske dører, dører med glass og uten glass. Her er det faktisk en del muligheter, ut over en helt glatt dør.


Også for ytterdører er glass og glasspartier en overveielse verdt.

Tidligere brukte man ytterdøren til å sette sitt helt eget preg på boligen, med flotte utskjæringer, små glassåpninger eller en spesiell farge. PASSER MODERNE ROM OG ER VAKRE MED SIN SOLIDE ENKELHET. Spesialfarger (bestillingsvare):.


GLASSDØREN LEVERES STD. Kan leveres med hengsler . PVC lift and Slide allows the door panels to be lifted above that track and slide ( roll) easily when opening or closing the door. Slett dør med helt glass.


Døren leveres i andre farger enn hvit på bestilling. Line helt glass har mm herdet klart glass som standard.

Passer til moderne rom og er vakker. Mot et pristillegg kan vi også levere våre ytterdører med. Ytterdører med helt glass : U-verdi: 2. Tette ytterdører: U-verdi 68. Slik gir du din ytterdør et helt personlig preg. Med dører fra Swedoors Character-serie får du en personlig ytterdør som passer.


DØR YD ORMSØY GL HELT 90X200H HVIT. Hovedinngangsdør med glass. Trend ytterdør er utstyrt med tetningslister i dørbladet som gjør døren helt vind og vanntett. Din dør skal matche huset, være flott å se på og profesjonelt designet – både når det gjelder sikkerhet og energiegenskaper. Derfor har vi i over år levert og laget noen av markedets beste ytterdører.


Våre ytterdører består av et bredt utvalg og med ulike design og uttrykk. Side- og overfelter til dørene dine som gir et flott utseende og mer lys til inngangspartiet ditt. Du kan velge mellom helt klart glass , men hvis du ønsker at man . Fasett slipt med messing sprosser. Rette med helt glass 2fl ask. Gilje ytterdør Standard.


En fyldig beskrivelse av utførelse, glass og tilbehør finner du nedenfor.

Kjøp din nye ytterdør med rabatt hos Skanva. Her er fem tips til hva du bør tenke på når du skal velge ny ytterdør. Noen dører fås med glassåpninger , og det er lurt å overveie hvorvidt en dør med glass er noe for deg.


Det gir også huset et helt nytt utseende. Faglig bakgrunn som snekker både i produksjon og ut på byggeplass, kombinert med mange års salgserfaring av dør og vindu ifra et utall leverandører mot små . Skallevold Trevaresalg leverer ytterdører og innerdører med glass samt. Tofløyet ytterdør a — å. Døren består av en lett fullisolert EPS kjerne.


Skal du ha ytterdør , terrassedør, innerdør, balkongdør eller annen type dør. For det andre kan sprosseløsninger på vinduer og dører lages helt identiske. Her finner du ytterdører i aluminium og stål fra Schüco, helt etter dine egne. Soft Line (SL) med sin elegante . På den måten får du det helt riktige og beste tilbudet! Moberg leveres med Cotswold glass som standard.


Trend er en tradisjonell hvitmalt ytterdør , med et moderne glassfelt i klart glass. Du får en unik dør som er skreddersydd til din smak og ditt hus da hver og en. Sidefelt er hvitt med helt glass. Vi har alle dørene du kan trenge, både inner- og ytterdører i flere forskjellige materialer og alle er enkle å. Glass 90x20 grader, U-verdi: inkl låskasse.


Balkongdør som er ideell som dør mot balkong og terasse. Klassisk eller minimalistisk stil, inner eller ytterdør. Den er, som navnet tilsier, helt slett i overflaten.


Standard størrelser på ytterdører er følgende: 90x20 90x2og 100x210. Andre dimensjoner kan medføre tillegg i pris. Vi har nå Hvit ytterdør med glass innen torget. Helt ny dør selges pga feil størrelse.


For å lage en virkelig delikat dør helt etter din smak har du muligheten til å velge glasstype og ruteinndeling etter eget ønske. Det er selvfølgelig helt åpenbare grunner til det. Vår spesielle lydglassrute består av to lag med forskjellig tykkelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg