mandag 25. mars 2019

Møbler hytte fjellet

Vi har fått innrede en vakker tømmerhytte på fjellet med et utvalg av vårt sortiment. La deg inspirere av våre møbler , tekstiler, farger og interiørtips. Fjellmøbler lager robuste møbler som følger din hytte og bolig gjennom.


Hallingdal er arenaen der vær og vin fjell , årstider og tradisjon setter sitt tydelige . Hytta er varm og innbydende, med en lett, rustikk stil. Møblene med sitt mer klassiske preg legger tilrette for en moderne rustikk stil.

Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. Vi ser et tydelig skifte mot en mer moderne stil i fjellet. MWC heltremøbler som standard. Saga hyttekjøkken er konstruert spesielt med tanke på den norske tradisjonelle hytta.


Benkeplatene er 50cm i dybde og 100cm, alternativt 50cm i lengde. Randi Moseid synes det er helt greit at hytta ikke har innlagt vann. Her er det myke møbler som gjelder, og reale naturmaterialer.


Nå har familien hatt hytta i ett år, og reiser på fjellet nesten hver. MED KJÆRLIGHET FRA FJELLET.

Den er meget solid og holdbar. Passer både til hytte og hage. Skal du innrede en ny hytte , eller ønsker å fornye interiøret på den gamle hytta ? Skal du selge i fjellet bør du begynne nå, sier hyttesjef Tone C. Fjern møbler og bytt ut de tunge hyttegardinene med lettere tekstiler, så er.


Når det skal legges ut nye hytter for salg har de ofte med seg. De ønsker møbler og interiør med lang leveti samtidig skal det være praktisk. Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter innendørs. Hadde samlet på hytteting i flerfoldige år da hyttedrømmen endelig ble realitet.


Slik så det ut da Grethe var ferdig med svigermorens hytte. Villmarksmøbler som passer godt til hagen, hytta eller på et småbruk i skogen. En utebenk i solveggen blir den beste sofa om den er på på hytta , fjellet eller ved sjøen. Alle møblene er beregnet til å stå ute over tid. Det siste året har hytte på fjellet vært en bedre investering enn bolig i. Noen selger selvsagt møbler og hytte for seg, for å unngå å at kjøper . Leverandør av furumøbler.


Solide møbler med inspirasjon i fra Jotunheimen. Møbler fra Lom i sitt rette element. Se utvalget av Gjende spisegrupper.

Sommer i fjellet , utsikt mot Bitihorn og Beitostølen. Sofa og stoler på stua er ikke tradisjonelle hyttemøbler , men romslige og komfortable møbler trukket i solid. Om dagen prøvde de iherdig å få tak i alt de trengte av møbler , stoffer,. Deretter dro de til hytten, og var klare for å ha en base på fjellet i . Men sine franske møbler tok de med til fjells.


Vi ønsket å bruke møblene fra feriehuset inn i den nye hytta , forteller hytteeierne , som liker det . Av Norges fem dyreste hytter på fjellet , har minst tre av hyttene. Helene Hennie, og til 2millioner følger møblene med. Uansett om man har hytte på fjellet eller ved vannet, blir hyttekosen alltid høyt . Alt som het møbler , skulle, fra den tidligere Fjellheimen, overføres til.


Design ditt eget drømmebad. Hage (ikke inngjerdet). Ett av kriteriene var at fjellet skulle trekkes inn i hytta , at naturen ikke skulle. Flere av møblene har Laila tegnet selv.


Både bedrifter og private tilbyr utleiehytter og leiligheter på fjellet , i bygdene og i Fagernes. Her finner du alt fra små, enkle hytter uten innlagt vann, til de mer . Styltehytta - oppgradert med nye møbler ! Nesten like høyt som hytte på fjellet , selv om den ligger i dalen, langs elva. Med unntak av Skredalægret og Lesjøbue er alle buene i fjellet vinterstengt.


Hunder skal ikke ligge i senger eller møbler. Hytteferie nærmere himmelen! Og hytta har en helt spesiell signatur hvis man ser opp. Tobarnsmoren er imidlertid ikke i tvil om hva som er det fineste med å ha en hytte på fjellet.


Vil ikke lenger hente de brukte møblene dine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg