tirsdag 2. april 2019

Glassvegg pris

Portbredde fra til m. Justerbar kraft og klemsikring. SKYVEPORT GARASJEPORTER. Det - elegantutseende,enkel åbruke ogholdbarporten. Segment utvalg av teksturer – glatt, belte . Overflate med µm polyester, type Foodsafe.


Frys: 1mm eller 1mm, skummet polyuretan . Topphengslede skyveporter produseres i et bredt utvalg av størrelser og hører til de mest økonomiske løsninger. For å sikre ekstra lys i et avlukket rom med . Brannskyveportene er testet og dokumentert opp til 1minutters brannmotstand. Denne låsen er et tilbehør til vår X-Guard skyveport. Låsens fjærbelastede håndtak gjør at døren ikke låses av seg selv om den blir slengt igjen, den må stenges . Perfekt til låve, uteboder, garasjer osv.


Skyveportbeslag som er enkel å montere. Fremstilt av beste kvalitet materiale, men datastyrt . Sikkerhet er mer enn bare gjerder. A-liner er en vakkert designet port. Denne skyveporten er symmetrisk bygget og har en estetisk . Alle skyveporter kan leveres samme utførelsene som tilbys til leddporter, men med stående seksjoner. Ved å spare tid og energi kan skyveporten . Klikk her for mer info om portautomatikk . Vi leverer og monterer skyveporter i alle høyder, bredder og utforminger.


En standard fritthengende skyveport består av en solid bæreskinne som triller på hjuljigger, montert med god avstand (typisk – m). Skinnesystemer for skyveport. Priser oppgitt eks mva. Vi har lang erfaring med alle typer porter, og kan hjelpe deg med å finne skyveporten som passer ditt formål. Dørtykkelse Standard skinnelengde.


Norport skyveporter egner seg spesielt i parkeringshus, borettslag og lignende, og leveres motorisert eller manuell. Vår beste industriport! Hos oss kan du leie fallsikringsutstyr, samt systemer for taksikring og . Ugglan skyveport er en manuell port som styres ved hjelp av en Hendersson- skinne og et nesehjul. Dette er toppkvalitets skyveporter som er egnet til våt- og hygienerom, lokaler med temperatursoner, kjøl og fryserom.


Passer for større døråpninger og der det. Alle porter blir testkjørt på fabrikk før leveranse. Norsk Sikirngsindustri er leverandør av automatisk bom, skyveport , hyttebommer samt andre produkter i kategorien port og bom. Ta kontakt med oss i dag! Leveres med kraftig bærebjelke i stål 200x155mm.


Høyt styreskap for styrekort, motor og tilbehør. Shopping cart Legg i handlekurven. Lurer på bygge meg skyveport som går innover på sidene i garasjen.


Disse dørere vil stort sett stå åpne. Ikkje er det høgde til vanlig leddport . Er en engelsk leverandør av varm galvanisert skyveportbeslag. Med våre porter kan du føle en trygghet om at ditt industriområde er sikret.


Skall lage meg skyveporter til redskapshuset. Vi holder på med utbygg av fjøset, og får en løsdriftsavdeling som skal ha en port ut mot beitet. Sørg for en rask og ryddig avvikling av varemottak med en kjøreport fra Ramirent. Vi tilbyr fullt utstyrte skyveporter med d. Du kan styre hvem som kan åpne kjøreporten og innenfor hvilke tidsintervaller . Vi har utviklet denne modellen gjennom mange år , . Hos Metalform fører vi et bredt utvalg av skyveporter.


Alle våre smijernsporter er håndlaget og materialene som brukes er av høyeste kvalitet. De er også et utmerket valg dersom det ikke er nok plass til en svingport. Design – samme utførelse som leddportene, men med stående seksjoner. Døren kan delvis åpnes - for gangdør bruk, eller bare en halv . Motorisert skyveport og gjerde med spiler rundt privat bolig.


Våre fritt bærende skyveporter er utviklet gjennom flere år med erfaring fra Norske vintre. Mange modifikasjoner er utført med hht å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg