mandag 8. juni 2015

Badstudør 70x180

Trenger du ekstra plass og vil kjøpe anneks? Finn et ferdig byggesett til anneks hos oss og bygg drømmeannekset ditt. Vi leverer flotte annekser til en rimelig . Hytte og Bolig AS leverer badstudører i forskjellige størrelser i glass og tre til svært lave priser. Leverer over helle landet. Velg mellom badstudør i glass eller badstudør i tre.


Finn din favoritt, og få ny badstudør levert fraktfritt. Badstudør størrelse x 1. Når du kjøper Dører, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Raskt, enkelt og billig.


Du vil finne et variert utvalg dører i forskjellige prisklasser her hos oss. Vi tilbyr hele dører og ytterdør med vindu. En badstue med to rom, en avdeling for badstue og en avdeling for avslapning og omkledning innendørs.


Høvlede, laftede vegger som gir et tidløst . E-post: solbakktre@gmail. Mulig ønske om leddet dør på midten, da badet er veldig lite, hvis. Bygg badstu med ferdige benker som er produsert i osp, or og varmebehandlet osp. Benkene leveres i bredder 4og 6mm, lengde 160 21og 24mm.


Formpressa lette innerdører har en kjerne av honeycomb og en fin overflate, samtidig som det er et rimelig alternativ til kompakte dører. Diverse tillegg ytterdører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg