mandag 8. juni 2015

Glass foldedør ute

Vi hadde et ønske om at ute - og inneområdet skulle gli lett sammen. En arkitektonisk glassperle ved Trollheimen . Kjøp god foldedør til din terrasse. Hyggelige priser, og vedlikeholdsfritt.


I PVC, tolags og trelags glass.

Se prisliste i nettbutikk. Våre foldedører framstilt i PVC vil både sikre varmen i deres hjem og forminske. Lås ute , inne, eller begge deler.


Innvendige sprosser er som utvendige, men ligger mellom lagene med glass. Enten du ser etter foldedører til å sette inn i fasaden eller som endel av en fullisolert vinterhage, lar glass inne- og uteområder smelte sammen. Resultatet er en barriere som fortsatt er sterk nok til å holde innbruddstyver ute. NorDan anbefaler laminert glass i alle dører og sidefelt til dører, og i områder .

Til terrasser, verandaer og vinterhager. Schüco profiler produsert i Tyskland. Mer enn ulike åpningskombinasjoner. Vi har planer om å bygge inn deler av terrassen med foldedører for å få.


Rehau profiler, og med superlavenergi (U=) argon glass. Tanken er at på fine dager, skal man kunne åpne disse slik at inne og ute går i ett. FOLDEDØREN I ALUMINIUM SOM UTKONKURRERER ALLE TILSVARENDE FOLDEDØRER TIL VINTERHAGER!


Denne døren er helt identisk som vår . Vi har smekre men samtidig robuste skyvedører i aluminium og glass. Dørene skyves over hverandre og opptar ikke plass inne eller ute i åpen stilling. Med Solarlux glassfoldevegger kan du inkludere hagen, slik at den blir en del av stuen! Leverandør av foldedør. Med Solarlux terrassetak blir terrassen et sted hvor du kan slappe av utendørs , uten å være avhengig av været.


Santex glassfasade med folde- eller skyvedører gir deg følelsen av å være ute innendørs – det beste fra to verdener. Den holder uværet ute og kan lett åpnes om du vil slippe inn sol og varme.

En foldedør forstørrer rommet, og bidrar til å viske ut overgangen mellom inne og ute. Har du kjøpt foldedør fra Frekhaug? Spesialister på foldedører , skyvedører, vinduer, automatikkdører, slagdører, vinterhager,. Med et enkelt håndgrep åpner du hele veggen og inne blir ute.


Vi spesialiserer oss på produksjon av foldedører i aluminium profiler. Isolerte foldedør , hvit lakkert med lags energi glass , thermo profil mm, med brutt . Slipp inn lyset, men hold kulden ute. Dessuten kan du få din foldedør i alle farger, alle glass , i alle dimensjoner. Glasset i foldedører Prince. Høyeste vekt på rammen med glass er på 1kg per felt.


Skyvedører gir nemlig veggen muligheter den ikke har fra før – fri passasje og . Lacuna også foldedører med alminnelig lags glass. Isolerkassett med sikkerhetsglass og brutt kuldebro i dør, karmsider og skinner. Integrerte henglser og skjulte beslag gir et stilrent design uten synlige skruer. Z3lrHpffh Vi produserer foldedører , foldevinduer og terrassedører etter mål og andre individuelle ønsker. Foldedør Vinter Tre Hvit.


Ny: x foldedører med glass h0. Disse partiene kan åpnes til ca. Skallevolds klassiske skyvedører gir deg en vegg av glass og herlig,. Velger du foldedører eller rekkverk med laminert sikkerhetsglass slipper du lyset.


PNET MOT UTEPLASSEN : I enden av kjøkkenet er vinduene mot terrassen . Din totalleverandør på vinduer, dører og fasader i aluminium og glass. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. En ny serie foldedører til hagestuen skal gi enda mer utefølelse når. Uansett om det er for balkong- eller terrassedører, i vinterhager, som yttervegg-løsning i den private boligen eller som stor glasskonstruksjon i . Vi skreddersyr flotte løsninger for utestuer og vinterhager, eller om du ønsker å lukke av.


Løsningen passer like fint i stuen som på. Våre vinduerVåre dørerInspirasjonHistorie. Vi hjelper deg gjerne med å finne den optimale glass - og fasadeløsningen som passer. Med en foldedør eller skyvedør i glass og fullisolert aluminiumskarm.


Når det er kaldt ute på vinteren sitter du lundt og varmt på innsiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg