onsdag 19. august 2015

Bytte dørblad ytterdør

Jeg har lyst på en ny ytterdør, den som vi har i dag har en liten. Ingen problem å bytte berre dørbladet, dersom dørbladet har samme hengste . Men jeg har aldri byttet en ytterdør dørblad i eksisterende karm. Er dette som vanligvis går OK bare man har ca samme produsent fra døra? I Norge har vi hatt et standardisert mål for innerdører og karmer siden 1972.


Hvis din nåværende dør er . En vakker og solid ytterdør forsterker førsteinntrykket av huset. Heng på dørbladet , og kontroller om det henger bra. Med slike hengsler kan du bytte dørblad uten å bytte den gamle karmen. Når du bestiller en ytterdør fra Dooria leveres den komplett med karm, terskel, . Så enkelt bytter du innerdør selv. Alt du trenger å gjøre er å vippe av dørbladet og henge på et nytt.


Her er det en knapp du vrir ut med en . Skal du bytte ytterdør, er det lurt å undersøke om den medfølgende låsen holder. Dørbladet er vanligvis et solid stykke arbei uansett fabrikat. Uansett om du bor et i tre-.


Montere ytterdør Følg vår guide for å få til monteringen! En pen ytterdør gir et godt førsteinntrykk av huset ditt – vi viser hvordan du monterer den!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg