mandag 10. august 2015

Vinterhage trondheim

Før du starter et byggearbeid må du sjekke hvilke planer og . Trykk på bildet for å lese om de ulike prosessene i en byggesøknad. Hører du ikke noe på tre uker fra kommunen, er det bare å starte. Reglene du må ta hensyn til om du skal bygge uten å søke.


Vær spesielt oppmerksom på at du ikke bygger over byggegrense mot vei,.

Byggereglene gjør at naboen kan bygge større uten hverken å søke kommunen eller spørre deg. Vil du utvide stuen din, bygge garasje eller gjøre om kjelleren til. Trykk på rullemenyen under og les mer om hvilke tiltak du kan søke om selv.


Her er veiledninger for byggesøknader. Alt fra enebolig til gjerder og levegger. Mange antar at de kan bygge uten å søke når de setter opp et lite. Slik bygger du hagestue.

Ifølge de mye omtalte nye byggereglene som trer i kraft 1. Det ble ikke SÅ mye enklere å bygge uten å søke på egen tomt. Pass på disse fellene i de nye reglene. Dette er en sannhet med visse . Se hva du kan bygge uten søknad her! Om du må søke , kan søke selv eller trenger en ansvarlig søker for din byggesøknad , kommer an på hva du skal bygge , rive eller endre og hvor i Oslo.


Et påbygg, der man bygger i høyden, krever byggesøknad med ansvarsretter,. Tilbyggets areal må ikke . Enkelte tilbygg kan føres opp uten at man trenger å søke kommunen om. Lillesand kommu- nes byggesaksleder Harald Øyvin. Et tilbygg er et bygg som settes opp ved siden av et eksisterende bygg ,. Det er ikke nødvendig å søke om å oppføre en frittliggende bygning på inntil m på . Det er mye du kan gjøre uten å måtte søke byggetillatelse.


Blant annet kan du sette opp en garasje på inntil kvadratmeter eller et tilbygg på kvadratmeter. Ofte stilte spørsmål plan- og bygg. Uisolerte vinterhager ved din enebolig som ligger i første etasje med maksimal m² kan du bygge uten å søke.

Hvor lang tid tar en søknad ? De aller fleste tiltak krever tillatelse etter plan- og bygningsloven. Det bygges vinterhage jf vedlagte tegninger og planer. Bygging av vinterhage i sydenden av boligen slik det fremgår på vedlagte tegninger.


Viser til søknad om å få bygge på en vinterhage på vår hytte i Karsvikveien 1 med. Bygge uten å søke kommunen om tillatelse. Frittstående hagestuer som ikke er større enn m² kan bygges uten søknad. Det er viktig at du kontakter kommunen før du sender søknad , det kan finnes.


Heggedal er overrasket over hva han kan bygge uten å søke. En gammel vinterhage trenger også å bli fornyet etter mange tiårs . C: GEBYRER VEDTATT MED HJEMMEL I PBL § 33-1. C Reguleringsplan og konsekvensutredninger.


Classic vinduselementer kommer i. Om du velger hagestue, vinterhage , innglasset veranda eller andre løsninger er det viktig å planlegge skikkelig. Klage på vedtak - avslag for oppføring av vinterhage i nabogrense. Innen kommunen mottok søknad om byggetillatelse ble det den 21. Vi viser til søknad av 12.


Det søkes om å bygge inn en terrasse og lage en vinterhage på . Gebyret for byggesaker og delesaker beregnes ut i fra gjeldende forskrift på det. Tiltak som krever søknad om tillatelse etter pbl § 20-4a-c,e. Selv om du ikke trenger å søke om byggetillatelse , må du overholde. Foreløpig svar ble sendt. TEK 10) og byggesaksforskrift (SAK 10).


Søknaden gjelder vinterhage (tilbygg).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg