mandag 8. februar 2016

Garderobe løsning skråtak

Garderobe under skråtaket. Skap en fredlig atmosfære i rommet med måltilpassende skyvedører. Med Elfa får du maksimal utnyttelse av plassen, fra gulv til tak . Et annet alternativ, som er en slags mellomløsning , er å benytte IKEAs PAX . Det er ikke alltid like lett å innrede rom med skråtak , men vi i Skapnett har etter mange år.

Uansett om taket blir lavt og hellingen er bratt har vi alltid en løsning. Har du lyst å se hvordan garderobeløsningen vår ble på soverommet? Smarte løsninger – for skråtak , nisjer og trange rom. Nedenfor viser vi fram noen smarte løsninger vi har laget.


Hjertelig: Smart garderobeløsning for oss med skråtak Dressing Room, Bedroom Ideas, . Skråtak og trapper er ofte et problem når rommene skal disponeres. Våre skapdører kan plasseres helt inn mot vegg og . For dager siden - Det er lagd mye oppbevaringplass, og i tillegg har huset fått et fint gjesterom og en praktisk garderobe - og kontorløsning.

Fantastisk garderobeløsning under skråtak montert i Kolbotn. Ta gjerne kontakt med oss, og vi hjelper deg å finne garderobeløsninger som passer best i ditt . Lekker garderobeløsning under skråtak montert i Oslo. Hengslede lacobel hvitt glass dører under skråtak og skyvedører speil og hvitt lacobel glass.


En enkel og rimelig garderobeløsning i et rom med skråtak er å plassere kommoder eller . Skreddersydde løsninger. Bygg høyt eller lavt, under et skråtak eller utover en hel vegg. Til utsiden finner du smarte løsninger i LÄTTHET-serien.


Ulike typer skapinnredning, som hjelper deg med å få orden inni garderoben , selges separat. Som sagt så ble det hus på meg, og i dette huset så er det skråvegger i andre etasje. Det er vel og greit det, men kunne tenkt å utnytte de litt . Du kan besøke alle møbelforretninger i landet uten å finne et skap som dette. Men når du lager skapet selv, kan du få det til å passe perfekt til alle rom, også til. Stort utvalg innen farge og profil.


Takk for en kjempefin spesialløsning. Det ble et skap akkurat slik vi . Med vår garderobeløsning fra Langlo er det mange muligheter.

Utnytt hjørner, nisjer, skråtak og andre krinkelkroker som ellers ikke ville blitt benyttet. Vi leverer garderober etter ditt ønske og mål. Velg mellom mange smarte løsninger : skråtak - garderobe , skyvedør, walk-in closet og mm.


Sjekk hvordan du får din helt spesielle løsning. Ikke la deg stoppe av skråtak. Monica Karlsen, produktsjef for kjøkken, ba garderobe og gulv i MAXBO.


Ved å sette opp en garderobeløsning som bare går halvveis ut i rommet, får du. Mange kvadratmeter potensiell lagring skjuler seg bak skråvegger i de . Tenk på dette, før du bestiller garderobe. Det er mange produsenter og mange løsninger på markedet.


Pris er selvsagt viktig for. Du kan fint bygge skyvedørsgarderober under skråtak , så får du utnyttet plassen mye bedre. Vi hjelper deg med anbud på garderobeløsning. Hvordan fungerer Elfa- løsningen for skråtak hos dere? Vi finner at å lage et eget garderoberom er det smarteste her.


Rett inn mot skråtaket. Dermed får vi plass til kommode . De måtte selvsagt tilpasses en del i høyden på grunn av skråtak. På utkikk etter garderobe mot skråtak ? Sinnasnekkeren viser ikveld en løsning fra Langlo AS i huset til Jon.


Vi setter sammen din ønskede garderobeløsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg