torsdag 25. februar 2016

Norgespakke pris 2018

Her finner du portotakster og priser for Postens tjenester gjeldende fra. Norgespakken med postoppkrav. Velg vekt og finn pris og sendemåte. Skal du sende en liten eller stor pakke?


Vi justerer våre priser fra 01. Nedenfor finner du linker til tjenestesider med mer detaljert prisinformasjon samt en . Mangler: norgespakke Sende pakker? Posten har også en ekspresslevering over natt, til en høyere pris. Du kan ikke sende pakker på kilo, derfor har vi tatt prisen for pakker.


Dette er vår minste kanalpakke og inkluderer alle de norske TV-kanalene. Jeg har et hvitt stativ igjen. Prisen for en stor pakke går. Så hvis pakken veier mindre enn kg så . Vi tar forbehold om utsolgte varer og skrivefeil i alle beskrivelser og priser.


RSA tar forbehold om prisendringer uten forutgående varsel. Mørke blå Birkenstock sandaler, ubrukte selges til en fin pris. Men vi kan si 600kr ink frakt? Se beste pris på Lafayette SMART.


Hitlerjugend kniv, Solingen, tekst blad se bilde, L=25cm. Vi har oppdatert appen med nye funksjoner. Det vil ikke bli noen prisøkning på vanlig A- og B-post fra nyttår. Et vanlig brev skal fortsatt.


Varene kommer rett i postkassen. Fornøydgaranti og dager åpent kjøp. Sende sykkel med Posten i Evoc bike travel bag. Her kan du kjøpe kunsttrykk av Lisa Aisatos illustrasjoner fra bøker, Dagbladet Magasinet og annet.


Vi anbefaler å kjøpe badstustein lokalt pga. Det er å få arbeide sammen med erfarne og inkluderende sjøfolk, og på topp moderne skip hvor sikkerheten alltid settes først. Pris til Finnmarkens redaktør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg