mandag 23. mai 2016

Boddører etter mål

Har du en eller flere dører som ikke omfatter standardmål? Hyttedør, boddør, innedør eller andre dører etter mål ? Swedoor leverer dører i spesialmål, og kan også lage både høye og brede dører. Les mer om dører i spesialmål.


Du finner også alle de ulike variantene i oversikten.

Finner du ikke det du leter etter her, ta kontakt med en av våre avdelinger. Høy kvalitet til en lav pris. Beregn prisen på utvendige dører etter mål ved hjelp av vår online prisberegner. Bestill allerede i dag. Alle hus er ikke like, og i noen tilfeller kan ikke en ytterdør i standardmål brukes.


Vi produserer dører etter dine mål slik at ytterdøren passer til boligen din. På utkikk etter billige dører etter mål ?

Se prisen på dør og bestil online her nettrabatt. I vårt standardsortiment har vi tatt en rekke fordeler og tilbehør som ellers er ekstra. Dører rett fra fabrikk! Alternativt kan jo sånne som meg lage det meste på mål.


Vi lager alt av inner- og ytterdører om det er etter. Våre dører leveres i ulike konstruksjoner og med ulike overflater. En dør kan være malt i ulike farger, den kan ha en . Innerdører tilpasset dine behov. Vi leverer innerdører i heltre, og da hovedsakelig i furu. Kjellerdør med ukurante mål.


Noen ganger er det ikke nok å kjøpe en standarddør, og kappe den litt i bunnen. Noen eksempler er dører med blyglass, dører etter gamle kopier, fløya . Som regel trengs utforing rundt vindu og dører før det kan listes. Alle typer vinduer og dører leveres etter dine krav og materialvalg.


Ingen standardmål - du får . Bygg har som mål å tilby dører og andre byggevarer med god kvalitet til rett pris.

Vi legg stor vekt på rask leveringstid og god service til våre kundar. Boddør er et tradisjonelt håndverk når det gjelder produksjon og materialvalg. Hvordan velge riktig mål ? Vi har også boddør i glass eller hvitgrunnet. Slevik Trevarefabrikk har over år erfaring innen vinduer og dører.


Alt lages etter mål i de materialer du måtte ønske. Gilje ytterdører og entrédører leveres på mål inntil 129x2og inntil 239x2( tofløyet). Alle dører fra Gilje kan tilføres egenskaper for å møte bruk og bruksområder. Snekker´n Trondheim tilbyr løsninger innen dører , vinduer,. Som medlem i Norges største fagkjede på dør og vindu, er vårt mål og alltid besitte et kompetanse- . Vedlikeholdsfrie dører og vinduer i aluminium.


Vi spesialiserer oss på produksjon av vinduer og dører i tradisjonell stil. Produktene våre etterspørres for verneverdige bygg, hyttemarkedet, samt nybygg. Våre hovedleverandører på dører er Lyssan Norsk dør, Tun døren, Norges. Hver dørtype bygges fra kjernen av etter de mest avanserte metoder og av de.


For det første kan dørens glassmål lages slik at de flukter med vindushøydene. Sammen med våre dør leverandører har vi som overordnet mål hele tiden å. Ute etter en moderne, klassisk eller tidløs stil på dine innerdører. Vi håper du finner det du er ute etter.


Eksempler på dører etter mål til restaurering Ramtredøren er den . På innadslående dører gis det ingen formgaranti. IplOmAt: kvAlItet tverS IgjeNNOm. BH- regelen – bredde ganger høyde, og det er utvendig karmmål som gjelder.


Byggtilbyr dører og andre byggevarer til forhandlarar, husfirma og entreprenørar. Send oss målsett skisse og vi produserer døra etter ditt ønskje. Heimstad Bygg har vært leverandør av dører og vinduer i over år. Vi er kjent for å skaffe det meste, spesialmål er dagligdags for oss. Dette er dører med eksepsjonelt dype fresninger, flere av modellene har.


Polar Ekstrem- dører er bygd etter de. Kjøp dører fra Byggmax og monter selv. Mål døren og samsvarer dette med listen,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg