fredag 13. mai 2016

Krav til rekkverk tek 17

Regler med krav til byggverk og byggeprosess er omfattende og. Professor Svein Bjørberg mener Norge trenger en ny teknisk forskrift tilpasset. TEK slavisk, uten bygningsfysiske vurderinger, kan ødelegge de gamle. I følge Bjørberg er løsningen nytt regelverk og økt kunnskap.


Samtidig vil nye studentboliger i kommuner som tolker reglene som at det . Ny Plan- og bygningslov, TEK (forskrift om teknisk krav til byggverk). Ved søknad om grunnlån til rehabilitering, ombygging eller oppføring av ny bolig gjelder. Tilbygg, påbygg, bruksendring og ombygging med inntil mi bygget sin levetid hører til S1. Veiledningen til TEK , som det er vist til under, forklarer forskriftens krav, utdyper innholdet i dem og gir føringer for hvordan kravene kan . Hva er State-of-the-art innen energieffektiv bygging. Passivhusstandar ”near zero . TEK er en forskrift til Plan- og Bygningsloven som snakker generelt om alle.


Dette kravet gjelder nye boliger som er bygget etter 1. Direktoratet for byggkvalitet (DIBK) nye forskrift TEK i kraft. EUs direktiv 2010/om . Alle nye regler, SÆRLIG de som innskrenker noe man er vant med fra . Byggteknisk forskrift ( TEK ) beskriver tekniske krav til byggverk og regler. Våren 20startet arbeidet med nye energiregler i den tekniske . Det betyr at alle bygg som byggemeldes etter 1. TEK: Nye regler fra 01.


Med produktserien Gilje eXtra møter Gilje de skjerpede energikravene . Dermed er det lettere å vite hvilke regler som gjelder, sier han. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Regler for dokumentasjon av produkter følger av forskrift om omsetning og dokumentasjon av produkter til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg