tirsdag 4. juli 2017

Pakke til svalbard

Svalbard er å regne som tollmessig utland og skal derfor følge vanlig tollregler for import og eksport. Det betyr at du må legge ved en tollfaktura på pakken. Hva skal jeg pakke når jeg reiser ferie til Svalbard ? Vi gir deg hele pakkelisten du trenger for turer til Spitsbergen, både vinter og sommer.


Et par ting du bør merke deg er at Svalbard regnes som tollmessig utlan og skal derfor følge vanlige tollregler for import og eksport. Skal du sende pakker eller .

Alle pakkeprodukter til og fra Svalbard får et fast pristillegg. Jeg skal sende en pakke (dvs en brevpostsending) til Svalbard. Mulig jeg er dårlig til å lete, men jeg finner ikke portotakstene til Svalbard verken på Postens . Gjennomsnittstemperaturen i mai er -grader. I solskinn og vindstille vær er det mildt og fint, men i blåst og nedbør vil det føles som en vinterdag på fastlandet. Sterk vind kan gjøre at temperaturen føles.


Det finnes måter å sende pakker gjennom Posten på:. Status for pakken kan sjekkes med Postens pakkesporing. Her finner du de beste reisetipsene om Longyearbyen på Svalbard.

Spitsbergen Travel eller Hurtigruten som selger ferdige pakker med og uten aktiviteter. Til kamp mot tillegget. Næringsforeningen mener Posten ikke har lov til å ta seg ekstra betalt for å bringe pakker til og fra Svalbard.


Info om Jetpak på Svalbard Lufthavn LYR. Du kan også spore pakker sendt med en del utenlandske flyselskap på cargoserv. Skriv inn nummeret på fraktbrevet, kalles air waybill (AWB). I dag går kassen med bilder til Svalbard.


Ikke dagligdags og sende bilder til isbjørnens rike. Nærmere Nordpolen kan en ikke stille ut. Perioden fra mars til mai er manges favorittid på Svalbard. Det er lyst store deler av døgnet, og du har mange muligheter til å utforske den vakre Svalbardnaturen. Design Svalbard har en utrolig fin og riktig hvit fargetone som passer.


Parkett Eik Svalbard børstet matt. Maraton på Svalbard har mange løpere på sin Må gjøre-liste. Norge (unntatt Svalbard og Jan Mayen). Reise til Longyearbyen og Svalbard ? Svalbard skimaraton er vårens vakreste eventyr med høye fjell, spektakulære omgivelser, . Billig overnatting til .

Hjemkjøring grovgods uansett vekt, kr. Levering hjem med innbæring 2-mann, 5kr. Pakke til Svalbard , 1kr. Oppkravsavgift, 4kr.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Finn din neste reise til Svalbard , Norðurland eystra her. Stort utvalg av fantastiske tilbud på pakkereiser. Se lokalbefolkningens beste Svalbard -tips.


Bestill fly, hotell og leiebil raskt og billig. Ulrika Sjöö Frantzen kom til Svalbard og Longyearbyen i januar. Slik pakker du mest effektivt . Porto Svalbard -tillegg 22-.


Tillegg for forsendelser til Svalbard. Gjelder alle pakker som skal . Deltakere i Svalbard Skimaraton tilbys nå en pakke med isbjørnsafari, overnatting i en innefrosset seilbåt og mulighet til å få tips av en norsk . Varer til Svalbard leveres kun mot forhåndsbetaling med Visa eller Mastercar og tillegges frakt. Kontroller alltid innholdet i en pakke for å se om det stemmer overens med din. På Svalbard er vi vant til kulde og vin med eller uten vin her kommer noen tips til overnatting i polarnatta:.


Når du først skal stå opp og pakke utstyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg