tirsdag 11. juli 2017

Spisestue hytte

En spisestue til hytte bør vare i generasjoner og bære med seg verdifull historie. Våre håndlagde spisestuer er robuste, vakre og solide. Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge.


Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. La deg inspirere av de fine bildene og stjel stilen!

Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og. Naturen har mye å si når vi velger oss hytte.


Spisestuemøblene setter gjerne et . Noen lar seg også inspirere av den for å skape helt unike løsninger, og vi lar oss. Uansett om du trenger et nytt kjøkkenbord eller ønsker deg en spisestue til venne - og familiemiddagene, finner du flotte bord og stoler hos oss i Møbelringen. Uttrekkbart spisebord i heltre furu.

Leveres i antikhvit og antikgrå utførelse. Lengde: 180cm Bredde: 90cm Høyde: 76cm Møblene står i hytte på. Bjorli spisestue vist i krem med antikk bordplate. Se vårt kjempeutvalg av spisebord i høy kvalitet, flott design og til veldig gode priser.


Du får rask hjemlevering på alle bestillinger online. Velg mellom hundrevis . Vi har vert så heldig å få stylet en nydelig tømmer hytte på fjellet. Kjøkken og spisestue fra hytte i samme serie.


Totalt antall bilder i alle kategorier: 29. Topp 12: Best rangert - Sist lagt til - Sist kommentert - Mest sett . Skiløyper utenfor døren - Check out . Her er litt bilder fra noen av våre hytter til inspirasjon. Entré, gang, trapperom, tv-stue, stue, spisestue , kjøkken, vaskerom, baderom og soverom.


Flott hytte med soverom og 8-sengeplasser. Fullt utstyrt kjøkken og 2.

Fin spisestue hvor hyggelige felles måltider kan nytes. Løpet går i historiske omgivelser,… Les mer. Sandstrand bare 1meter fra hytta Fin beliggenhet, mye sol og plass til lek Nydelig utsikt mot Sørfjorden fra stue og . Denne hytta på Hafjell er både moderne og tidløs med et stort allrom, spisestue og kjøkken på den ene siden av peisen og stuedel i den andre . Flotte hytter leies ut nær Geilo, kontakt oss via finn. Hytta med soverom gir plass til mange! Kombinert og romslig stue med spisestue , kjøkken med anretning eller spisebord.


LYGNA - Nyoppført hytte med tilhørende gjestehytte. En attraktiv, modernisert og rimelig ferie hjem av en spesiell type Lehner hus med stor stue og spisestue , peis og badstue for å varme opp etter ski eller fotturer. På IKEA finner du spisestuebord i mange størrelser, enten du trenger plass til to eller ti. Se hele utvalget på IKEA.


Ekte, robust og naturlig. Vi leier ut hytten tilhørende boligen vår for helger, uker, eller lengere perioder. Vrådal er en fantastisk eksklusiv hytte med stor plass og praktiske løsninger. En takpendel er en hengelampe som festes i taket, og på de fleste kan du selv justere høyden ut fra hvor i rommet lampen skal henge.


Dette er taklamper som . Kompakt og praktisk hytte med tre soverom og romslig bad med badstue. Beverøya Camping har velutstyrte hytter og leiligheter, en stor lekeplass, badestran elvefiske,. Det er godt å nyte maten i rolige omgivelser. Her er syv tips til hvordan du kan få en spisesone med en rolig og avslappende atmosfære. Her ser du ulike bilder av interiøret i våre hytter.


Trykk på et bilde for å få de større , da kan du også ble mellom dem. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat! Femundsundet storhytte er en hyggelig hytte med høy standar samtidig som den er intim. Stor spisestue og peisestue. Her kan du velge mellom leiligheter og hytte med selvhushold.


En hytte utenom det vanlige. Familien Engebretsen feirer jul på den vakre hytta deres i Tønsberg. Paret har forvandlet hytta om til en lekker skilodge. Hytter til leie i Lygnalia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg