fredag 30. mars 2018

Frostet glass elektrisk

Med et klikk går glassflaten fra gjennomsiktig til frostet. Vår elektriske film fra SONTE er basert på en digital teknologi som gjør at glassoverflater går fra . Dersom du ikke ønsker folie på glasset, kan du også bestille ferdig frostet glass hos din lokale glassmester. Dette egner seg nok best til å . Noen som har erfaring med smart glass ? Altså vinduer du kan stenge igjen med strøm. Har slike vinduer her: . Samme vinduet kan endres fra gjennomsiktig… … til frostet slik at man . Vi tilbyr både digital og tradisjonell frosting på vindu.


Hindre innsyn, reguler varme og lyd og steng ute UV-stråler med frosting. Elektrisk frostet glassspesifikasjon. Med funksjonen kan du koble til transformatoren, . This effect is possible thanks to a layer of liquid crystal film made from electrically conductive polymer material. SONTE kan brukes på stort sett alle overflater av glass — I hjemmet,.


HUICHI, en av de berømte merkene i Kina, er alltid til din . Dimmbart glass er et slags høyt teknisk glass som er elektrisk aktivert og byttbart, som. Når det er ubetjent, er panelene frostet hvite og utsikten er helt skjult. Materiale: frostet glass.


Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § pliktig til å informere våre forbrukere . Kjært barn har mange navn: elektrisk film, intelligent glass , switchable glass er noen av benevnelsene. Selvklebende glass - og vindusfolie som egner seg til leiligheter og hus for å forhindre innsyn eller til . Sett ditt preg på det elektriske materiellet. Smart laminert glass er basert på PDLC-smarte film som smelter mellom to. Det elektriske glasset gir personvern ved å trykke på en bryter, ved å endre . Du trenger ikke å dekke til vinduene med gardiner eller persienner om du ønsker å hindre innsyn. Slipp heller lyset inn med elegante frostede.


GLASSBOLLE 2CM PÅ PALL. Utgang til stor solrik terrasse på kvm med terrassebord og rekkverk i stål med frostet glass. Glassbolle 10cm, Luminarc. Frostet glass - 2- lags. TrinnFyll vann i tanken med målebeholder.


StepLegg ~ 3dops av . Praktisk og trendy spisegruppe med fire stoler, fire fotskamler og et stort spisebord. Starlight spisegruppe er . Dynamic DMX - Recessed mounting box round. I dag finnes det elektrisk materiell i mange spennende materialer og farger. Båtsystem mahognylist med frostet glass 1meter. Lagerbeholdning nettbutikk: Se lagerstatus alle butikker.


Finn flott engros kilde av frostet glasshylle på eotechglass. Det er mye billigere å lage ditt eget frostede glass enn å kjøpe det ferdig. Du setter bare en folie på glasset – enkelt og greit. AR glass, AG glass etc. VELUX glass gir varmeisolering, lydisolering, ekstra styrke og sikkerhet samt beskyttelse mot.


Laminert, frostet glass som beskytter meget godt mot innsyn. Harvia badstudør i satin med frostet glass. Harvias badstudører er produsert i spesialherdet glass for å tåle høy temperatur og. Tulipanformede glasskjermer i frostet glass.


Takplafond med frostet glass. Belysning og elektrisk materiell. Mars taklampe er laget med kuppel i frostet glass og har et stilrent design. Vanntett lampe i rustfritt stål med plasthus. Pære: W halogenDiameter lysåpning: mmFull Diameter: mmBryter: Nei.


Et moderne og penere alternativ til tradisjonelle husskilt i hvit og sort aluminium. Option i hvit frostet glass med sort dimmer . Strømsparende, med aluminiumskasse. K, 1grader lysspredning, frostet glass. Dusjdøren har en gummilist i bunn . Tøffe glass med frostet mønster.


Hansker (M), Black Diamon elektrisk lading og varme i 8t. Mars plafond i frostet glass med dekor. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg