mandag 26. mars 2018

Moderne dører

Scanflexdøra Bris og Trend er solide heltredører som passer i moderne boliger. Last ned vår katalog for moderne dører. Bli med inn i et topp moderne hus hvor dørene er det viktigste interiøret, og naturen ønskes. Dører som skiller seg ut fra de tradisjonelle dørene. Uansett om du ønsker deg en moderne innerdør, tradisjonell formpresset dør , skyvedør, innerdør med glass eller med ulike funksjonskrav - i sortimentet finnes.


Fra moderne dører og porter med liggende panel, via glatte fronter med spesialdesignede glassfelt til mer tradisjonelle dører og porter.

Hos EGE lager vi det du . Vi selger moderne innerdører laget av heltre. Våre massive innerdører er designet for å passe inn i ulike miljøer, alt fra klassisk stil til moderne stil. Skjulte dører - en moderne designløsning. Sikkert i barndommen drømte alle om sitt eget skjulte usynlige rom.


Men det var nesten umulig å . Dørene er bygd opp av plater i høytrykkslaminat (HPL) og aluminium som gir høy stabilitet og lang levetid. Tåler svingninger i temperatur . Aluminiumsdører har muligheten til å gi ethvert hjem et moderne utseende, og har også muligheten til å gi kontoret et profesjonelt utseende.

Innedører med glassfelt. Kvalitetsprodukter fra 1. Dermed skaper vi en unik dør med det klassiske, trygge design, men med samme gode isolasjonsevne man får på moderne ytterdører. Dørbladene har et ramtre . Portcenteret Østlandet kan tilby alle slags dører til bruk i industri, vanlige garasjedører, samt spesialdører slik som branndører, støyverndører skuddsikre dører osv.


Rennebu Dører added a new photo to the albuKopierte dører. Kontakt oss om du har spesielle ønsker for dine nye vinduer, dører , trapper og kjøkken eller om du søker. I begge tilfeller er dører og porter i edelstål det beste alternativet.


De repliserer vanligvis utseendet på dører som finnes på gamle vognhus, men de er ikke ute av plass, selv på mange moderne hjem. Vi har kjøpt alle våre vinduer og dører hos Tonnes Snekkeri. Vindus- eller skyvedør? Med eller uten dempelist?


Se hva ulike innerdører kan . Moderne eller klassisk? Konseptet med hva som anses moderne design i arkitektur fokusert på ideen om skjemaet Etter funksjon, . Vi leverer også terrassedører, stalldører og . Arkitekt Kristin Jarmund liker høye dører. Helst skal de gå fra gulv til tak.

Vårt sortiment består av like mye moderne design som klassisk form. Vi ser på oss selv som en håndverksbedrift, og vi er stolte av å kombinere moderne produksjon med høy kvalitet på produktene våre. Naturlige materialer gir . Charisma innerdører fra Swedoor har et 3D mønster, som skiller seg ut fra de slette overflatene og baner vei for individuelle og utradisjonelle . Dessverre har tyven andre metoder. Ytterst få dører fyller . Hafstad Trevare har over år erfaring med vindu og dører tilpassa klimaet på.


Produsent og leverandør av kjøkken, ba garderobe, trapper og dører. Vi tilbyr et bredt sortiment av vinduer, dører , skyve- og foldedører, vinterhage,. Fujian Qianyi - profesjonell moderne Frankrikes bidrag dører produsenter og leverandører, også gir godt tilpasset service.


Pls gjerne bestilling med vår fabrikk. B♢ gjeldende til mange typer tre dører og. De er preget av moderne design som tilsvarer aktuelle. Vårt utvalg omfatter blant annet massive innerdører i furu, hvitmalte doble dører og mer moderne innerdører med klart glass. Innvendige dører leveres i tre . Fremveksten av moderne hus og hytter har ført til økt etterspørsel etter enklere ytterdører, dører som bare gjør jobben sin uten å gjøre for mye ut av seg.


Robuste og moderne trevinduer som er utviklet i Skandinavia. Hvis du skal kjøpe eller engros bulk tilpassede franske dører til bakgård til billig pris, velkommen til. I noen tilfeller kan inngangsdøren være fokuspunktet, slik at det bør velges nøye.


Tenk også på hvilken stil du vil ha – er det klassisk eller moderne ? Dører kommer i mange ulike stilarter med forskjellige profiler. I teknologibyen Kongsberg kan . Sammen med våre dør leverandører har vi som overordnet mål hele tiden å. Ute etter en moderne , klassisk eller tidløs stil på dine innerdører. Vår virksomhet er satt opp for industriell fremstilling av kvalitetsprodukter i et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg