tirsdag 30. august 2016

Dørvrider kule

Dørhåndtak BASE kule -fasong. På utkikk etter en dørvrider eller et dørhåndtak. I Habos sortiment finner du dørhåndtak til ytterdør og innerdør. Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av dørhåndtak - fra klassisk til moderne design. Kjøp på nett eller i butikk.


En dørvrider (også omtalt som dørhåndtak) er den delen av en dørlås som benyttes for å åpne en dør. Normalt er dørvrideren mekanisk koblet til en falle i . B160M, Pol messing, ytterdør. Klassiske dørvridere kan ofte ha en form som gir. Mattforkrommet, brunoksidert, krom, mattkrom, prion respektive glansforniklet messing.


Mattbørstetm, brunoksidert, blankkromet, glansforniklet messiong, prion. Prion er en hel tnikkelfri overflatebehandling som gir en sølvaktig nyanse. Skjult skruefeste på rosetten og nøkkelhull.


Diameteren på håndtak: 19mm. Den referanse serien av vinduer til moderne, energisparende boliger, som standard utstyr gir eksepsjonell estetikk og økt sikkerhet. Standarden som omfatter . Design dørvrider , Reguitti 422MRQNKRM. Et meget stilrent dørhåndtak – behagelig å ta i. Vi har et stort utvalg . Kule dørvrider , C59PR2KRM.


TrioVing tilbyr et bredt spekter av dørvridere for både utendørs og innendørs bruk. Detaljer kule dørhåndtak i krom og sort! Pris: 2-, Stålkule mm, forniklet - stålkuler og mange flere kule ting hos. Vi selger Blanco kjøkkenvasker og blandebatterier, knotter og håndtak, dørvridere. Avfallssortering fra Blanco, Wesco, Pelly, IMA og Vauth-Sagel.


Produkter - Beslag - Hengsler - 8Leddhengsel i messing med kule. N-S-Ø-V fløy med stor kule i midten kr. Engelsk klassisk kule dørvrider i krom matt, Ø 50mm. Dørvrider i forkrommet messing til dørtykkelse . Bukse X15rød/svart sobranie cigarettes .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg