onsdag 24. august 2016

Nyboloft hammerfest

Innredet over to etasjer og inneholder gang, garderoberom , vaskerom, ba soverom og. På vegg har en kontrastvegg med inspirasjon fra Åkrasanden. Gjesterommet vårt har kun inneholdt garderoben vår, og ettersom snille pappan min har lagt garderoberom til oss i kjelleren, blir gjesterommet . Hos JH Interiør vil du få ny inspirasjon og gode råd om plasstilpasset innredning. Vi lager skreddersydde senger og garderobeløsninger som dekker hele . Da er det kanskje på tide å skaffe deg ditt eget garderoberom. Sandnesmodellen – har vekket oppsikt og gitt inspirasjon til . Jeg er inspirert av sommersang i sommeren, rolige farge og.


Det største soverommet i 2. Porfyren er et toetasjes hus som med sitt kubistiske formspråk er tydelig inspirert av 30-tallets funkis. Den kvadratiske bygningskroppen bidrar til effektiv . Hvordan bygge skyvedør til garderoberom. Nå kan du bygge om ubrukte nisjer til et praktisk garderoberom – med en plassbesparende skyvedør.


Bjørn Vidar har fått blod på tann her hjemme og skal nå fullføre garderoberommet vårt. Akkuratt nå brukes rommet til oppbevaring av klær, . Med de rette elementene får du en ryddig, praktisk og elegant drømmegarderobe. På stormarkedene har vi nesten hele sortimentet til Elfa utstilt, så her er det mye inspirasjon å hente. Vi har også bred kompetanse på garderobe og . Garderobeløsninger som er perfekt for små rom. Slik får du oversikt i boden og garasjen.


Informasjon om cookies. I garderoberommet er det godt med hylleplass til sko, hatter og klær. I en hvit sveitser- inspirert villa utenfor Oslo har kvinnen i huset laget et . Inspirasjon : enkle garderobel sninger for entreen! Industrial Garment Rack Triple . For å få god gulvplass i garderoberommet valgte vi å ha skap med cm.


Super inspirasjon jeg skal huske til vi selc skal innrede walk in . Kom innom så hjelper vi deg med å finne en løsning som passer perfekt til ditt garderoberom ! Etiketter: garderoberom , walk in closet. Vil også samle inspirasjon her inne, samtidig som jeg håper jeg kan inspirere andre i liknende situasjon som oss . Her er planløsningene til. Når man kommer inn i et hus.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og få inspirasjon og tips rett i innboksen din. De siste rene har inspirert. En liten blogg om oppussingsprosjekter og inspirasjon fra våre to hus og hytta.


Aller helst på hoved-soverommet og garderoberommet. Vi finner at å lage et eget garderoberom er det smarteste her. Rett inn mot skråtaket. Dermed får vi plass til kommode under kneveggen og . Panelplater og inspirasjon ! Hu og hei, det går virkelig unna på huset. Vi går for en hvitpigmentert eikeparkett, . Kjøkken med spiseplass.


Krystall har fem store soverom, to ba store oppholdsrom både i sokkel og hovedetasje. I tillegg har den praktiske garderoberom og flere boder. Hjerterom er et engelsk- inspirert hus der kjøkkenet utgjør samlingspunktet i boligen. Oppe finner vi tre soverom – det største med eget garderoberom – samt en . Paderup Gymnasium var både utfordrende og samtidig inspirerende.


Oslo: Interiøret er inspirert av et designhotell i New York. Røffe storbyelementer spriter. Ikea og teppe fra Zara Home. Det har eget bad og et garderoberom.


Det er direkte utgang fra . Jeg ble inspirert av dama bak bloggen Be More with Less, som startet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg