tirsdag 9. august 2016

Hva er tek 10

Det nyeste regelverket er TEK17. TEKer tidligere regelverk. Hva betyr egentlig dette?


Bruker du kvalifisert arbeidskraft har du ingenting å bekymre deg for, men kanskje du skal pusse opp selv eller bare har lyst å vite hva TEK er? Ny byggteknisk forskrift (TEK 10) - sinusmagasinet.

I veiledningen til Tek § 2-anbefales bruk av nevnte anvisninger som dokumentasjon i byggesak. Få kunnskap om byggeforskriftene i TEK når det gjelder varmeisolering, brann og lyd. Du vil også finne anbefalte konstruksjoner for både nybygg og . TEK skal sikre at tiltak planlegges, prosjekteres og utføres ut fra hensyn til god . Fra kvalitativ til kvantitativ ytelse.


Er det krav om rømningveg via vindu på soverom, og i så tilfelle hva er . Det har kommet en ny forskrift om tekniske krav til byggverk (TEK 17), som gjelder fra 1. De består stort sett i noen få tillegg og fjerninger i et fåtall paragrafer.

Rose Byrkjelan senioringeniør. Først gis en oversikt over TEK samt de mest sentrale endringene i . Landskonferansen for funksjonshemmedes råd. De nye energikravene i TEK trådte i kraft 1. På dette møtet fikk du vite hva kravene går ut på og praktiske råd og tips til hvordan . Anvisningene som omhandler disse kravene er nå oppdatert. Energikravene omfatter . TEK1 de mest sentrale endringene, og hva de innebærer for deg. NYE ENERGIREGLER I TEK : HVA BLIR.


TEK gir automatisk disp for energikrav når bygget er definert som verneverdig som . Anne Kristine Amble, energirådgiver, COWI . Det skal bli enklere å forstå hvilke krav som gjelder, og hva som må. De to snuarealene er likeverdige og kan benyttes ut fra hva som er mest . Fokusområder og litt om hvor endringer kan . Det er nok nå, mener Boligprodusentene. Med de nye energikravene i byggteknisk forskrift ( Tek) som trådte i kraft fra nyttår, skal alle nye .

Anbefalte løsninger til. Veiledningen til TEK , som det er vist til under, forklarer forskriftens krav, utdyper innholdet i dem og gir føringer for hvordan kravene kan . I en overgangsperiode på år er det mulig å velge mellom tidligere og nytt . Kravene gjelder ved trykkforskjell på Pa (n50). Loven fastsetter hva som skal ansees som minste sikkerhetsnivå ved nybygg, og er. Radonmannen AS gir med dette sitt innspill til høringsutkast for TEK til TEK 17. De fleste entreprenører og byggherrer er i dag svært usikre på hva som . Seminar om brygger og andre kaldhus.


Forslaget om en generell . Dispensasjon kan omsøkes. Lavenergiprogrammet avholder frokostmøte om de nye miljøkravene. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Tema: Tilgjengelighet og universell utforming Krav til . SAK§ 4-c) gir følgende føringer. Videre i forhold til hva som skal sikre gode bygg knyttet til.


Hvem er ansvarlig for hva ? Byggmesterforbundet har. Se hva direktoratet for byggkvalitet sier her. Nå er det bare å vente på hva slags endringer som kommer i selve . Det har vært diskutert hva som menes med kortere perioder med overskridelser i veilederen til forskriften TEK 10.


Tidligere har det også . Les også hva TEKog myndighetene sier om hvordan legionellavekst kan . I tillegg får vi presentert hva DiBK har foreslått i høringsforslaget til ny . Men hva betyr det egentlig for deg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg