torsdag 16. april 2015

Dusjnisje inspirasjon

Bla ned for å se et par eksempler på våre mest populære løsninger for dusjvegg i nisje - alle svenskproduserte og med års garanti. Mange spørsmål dukker opp når du begynner å lete etter inspirasjon. NÅR DET ER TRANGT OM PLASSEN – VELG DUSJ I STEDET FOR BADEKAR.


Vi gir deg inspirasjon og veiledning til hvordan du selv kan bygge din egen . Ja, hvilken dusj skal du egentlig velge?

Uansett om du skal pusse opp. Renovere eller bygge nytt bad? Når du har få kvadratmetre å boltre deg på, bør du velge dusj fremfor badekar. Dusj - en ren opplevelse.


Men elsker du lange, varme ba kan du gå for en kombiløsning, med dusj i kar. Få inspirasjon og se flere produkter. Design og velvære til hele badet ditt.


Dansani er så mye mer enn bare møbler til.

På vår inspirasjonsblogg ønsker vi å inspirere , gi råd og tips samt vise deg alt av nyheter innen VVS. Se våre flotteste ba til inspirasjon og dagdrømming! Start Pusse opp badet Nyttige artikler Inspirasjon Har du badet, har vi. Det smale badet kunne . Finn ditt nye bad i vår nyeste katalog full av nyheter og inspirasjon. Last ned eller bestil her.


Hvis du trenger en nisjeløsning, har vi mange størrelser og flere monteringsalternativer som du kan velge mellom. Velg en eller to vendbare dører. Glass i dusj , på vegger, badekar, samt glass-do og glass-vask er alle ingredienser i et trendy hjem.


I tillegg skal det være glass mellom bad og soverom. Når det er på tide å renovere badet, kan . Se for deg en romslig dusjnisje heldekket med treverk. Med Aquarelle kan du mikse og matche . En god dusj tilfører hverdagen et snev av luksus.


Et svært stilrent dusjhjørne som gir badet et spennende og moderne uttrykk. En dusj kan gi deg varme . VÅRT BESTE DUSJSORTIMENT NOENSINNE.

Her finner du masse inspirasjon til ditt nye baderom. Vi har aldri hatt flere dusjer å velge mellom, og så . Vi har stor glede av å inspirere og hjelpe deg når du skal pusse opp bad! Ta kontakt om du ønsker et nytt design til ditt baderom. Soho dusjvegger leder tankene hen til gamle industribygg i teglstein og sorte støpejerninnrammede vinduer.


Herdet glass med sikkerhetsfolie for en trygg dusj. Inspirert av dette har Sealskins designere lykkes. De fleste velger dusjkabinett, dusjhjørne med glassdører eller dusjnisje. Før du tar det endelige valget, er det lurt å få en god oversikt over alternativene , dusjkabinett, dusjhjørne og dusjnisje. Hvilke krav har du til din dusj ? Gustavsberg tilbyr mange ulike løsninger.


Alle gjenoomtenkte med god kvalitet. La deg inspirere og stjel tipsene. Du trenger ikke mye plass! De store, nesten styggpene . Toalett som bygger minst mulig, smale baderomsmøbler (det er også mulig å velge møbler med dybde cm), dusj med foldedører som kan slås inn når den . Tilmeld deg vårt nyhetsbrev og motta relevante tilbud og nyheter.


Vi byttet ut badekar og porselensfliser med en plassbygd dusj og rolige flater og resultatet ble stilrent,. Trenger du litt inspirasjon til badet? Den gang var high-end gulvavløpsdesign et nytt og . Hos oss finner du høykvalitets dusjløsninger med moderne design. Her kan du følge med og la deg inspirere av bilder fra baderomsrenovering og mindre prosjekter,. Her blir det nytt bad med dusj og massasjekar fra Hurricane.


Begynn med en planskisse av rommet, tegn inn wc, dusj , servant, osv. På bare seks kvadratmeter kan både badekar, stor dusj , . Start med å lage en plantegning med inventar som toalett, vask, dusj og annet. Hos MAXBO finner du dusj og dusjløsninger som passer ditt bad.


Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg