fredag 24. april 2015

Smøre heve skyvedør

Ikke glem å smøre beslagene et par ganger i året. Hvordan kommer jeg til for å smøre på rett sted? Bruksanvisning for skyvedør og skyvevindu.


Ta tak i skyvedørens handtak og skyv panelet til lukket stilling (inn i U- profilen) til skyvepanelet . Beslaget og låser skal da vaskes med PH nøytralt såpevann og smøres med syrefritt fett i alle bevegelige deler.

Til slutt smøres alle bevegelige deler og det testes ut om døren ruller fint og åpner og lukker seg glatt. Jeg har skyve- dør , -vindu og -luke. De begynner å gå tregt. Hva skal jeg smøre med? Det ser ut til å være plast mot aluminium.


Rehabilitering-med-vinduer-Cato-Lauritzen-Natre. Balkong- eller terrassedør.

Riktig montering av skyvedør øker levetiden og totalopplevelsen ved bruk. Slik reparerer du skyvedøren og erstatter en tynn skjerm. Hvis døren fortsatt stikker, skru begge skruene en kvart omdreining for å heve hele døren. Den åpner ikke bare opp, men setter også sitt preg på bygget. På gamle dører er det bare å heve døren litt på hengslene slik at . Alle bevegelige deler på beslag bør smøres med tynn olje (syrefri vaselin eller olje), en gang pr år eller ved . Natre heve - skyvedøren er en moderne vindusdør av høy kvalitet.


Periodisk vedlikehold: hengsler smøres med. Olsen er en landsdekkende proff-leverandør, som står for høy kompetanse og kvalitet i alt vi gjør. Skyvedør med tryggere luftestilling 49.


Bevegelige deler (ikke hjul) må smøres en gang i året, eller når du synes det er. Vi ønsker å minne deg på at din heve -og- skyvedør fra STRØMMEN er laget av . K Sementbasert membran til nesten all type vanntetting. Hurtig herdende til utvendig og innvendig bruk.


Beslaget skal da vaskes med PH nøytralt såpevann og smøres med syrefritt fett i alle bevegelige deler.

Swedoor tilbyr skyvedører av ypperste kvalitet. Se nettsiden her og finn en innvendig skyvedør som passer deg. Hos oss kan du velge akkurat hva slags førsteinntrykk hjemmet ditt skal gi.


Finn din stil, orienter deg i mylderet av design og funksjonalitet, og lær hvordan du . Glideskinner og bevegelige deler smøres og rengjøres minst ganger per år. Om dette ikke gjøres vil ikke låsemekanismen fungere godt nok, og døren blir tung å. Smørepunkter på balkongdør. Alle ovenstående vinduer og dører kan aluminiumbekles for minimalt vedlikehold og de fleste type vinduer kan. Det er viktig å foreta årlig renhold og smøring med tynn,. Glideskinne bør smøres med olje En skal ikke smøre der hvor klossen glir . I tillegg etableres smøre - og servicebod for ski og sykkel.


Castrol Moly Grease er et multifunksjonelt smørefett til bruk i . Formpressa og slette kompakte innerdører. Heve - og senkebordunderstell. Vi har dører med både klassisk og stilrein utsjånad. EM–L (enfløyet skyvedør , venstreåpning).


Ingen av delene trenger smøring. Stort felles garasjeanlegg med parkerings-plasser, boder, felles lagringsareal og smøre -bod. Ytterdør i eik fra Bovalls. Kompakte innerdører med dempelist samt skyvedører fra Bygg type Stil 1. Etasjeskillere i trebjelkelag. Saltak i trekonstruksjon tekket.


Kjøkkenventilator: Nei. Valgfritt antall skyvedører - og vinduer. Når du har bestemt stil på døren kan du heve valget ved hjelp av flere ulike. Alle sylindere trenger vedlikehold og smøring for å opprettholde best mulig.


Tofløyet skyvedør : Ved montering av tofløyet skyvedør settes stk. Smøring av propellakselgjennomføringen. Kravene til tykkelse på smøremembran er mm på vegg og mm på gulv.


Lås og sylinder skal smøres jevnlig med låsspray (et par ganger om året).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg