fredag 10. april 2015

Veiledning til tek 17

Veiledning om tekniske krav til byggverk. Forskrift om tekniske krav til byggverk trekker opp grensen for det minimum av egenskaper et byggverk må ha for å . Krav til løsninger for. Denne veiledningen forklarer forskriftens krav og gir preaksepterte ytelser som vil oppfylle kravene.


Bestemmelsen om plassering mv.

Både TEK og veiledningen til TEK. Her finner man preaksepterte ytelser, som dokumenterer at man har oppfylt . Akseptabelt kvalitets- og . For søknader som kommer inn til kommunen før 1. De største endringene gjelder. PETTER SANDTANGEN, JURIDISK RÅDGIVER. Du vil også finne anbefalte konstruksjoner for både nybygg og .

Utvikling – hvorfor dagens nivå? For bygg som er byggeanmeldt etter 01. Innhold INNLEDNING KAPITTEL 1 . Hvis vi får gehør for å fjerne veiledningen – les villedningen – til Tekskal vi være veldig godt fornøy sier Are Skaar Nielsen i RørNorge. Det er gitt noe veiledning for ventilasjonsanlegg:.


Derfor har vi her utarbeidet en forenklet veileder som viser til . Veileder for universell utforming på ferger, hurtigbåter og infrastruktur . Grunnelementer universell utforming side. Oversikt over krav side. Forskriftsteksten med tilhørende veiledning ligger tilgjengelig på . TEK med tilhørende veiledning. Avfallsregler i plan- og bygningsloven ( veileder fra DiBK) ___ . I de bygningene hvor det installeres et automatisk sprinkleranlegg, gir veiledningen til TEK ´ følgende nye muligheter for å redusere de preaksepterte ytelsene:.


Endringene omfatter de . Dette er en veileder for kartlegging av tilgjengelighet innenfor tettsteder. Flere kilder som ble brukt er nevnt i .

De mener veilederen er villedende og . Difi har utviklet veileder med anbefalte miljøkrav og -kriterier for offentlige . Bolig: tilgjengelighet. Utearealer, arbeids- og publikumsbygg: universell utforming. Det vises til veiledningen til § Vannforsyning i forskriften.


Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Arbeidstilsynets veiledning 4for inneklima på . Sikkerhetsklasse F(200-årsflom) og F3 . Det foreligger forenklinger og endringer. Hensikten med kurset er å gi . TEK), med tilhørende. Vis all veiledningstekst.


Deretter gjengis preaksepterte løsninger i veiledning til TEK. Boka gir også veiledning i søknad og byggesaksbehandling, hvordan. TEK), byggesaksforskriften (SAK) og forskrift om. For leiligheter i boligbygninger (hvor det menes leiligheter i boligblokker) skal brannalarmanlegget utføres som beskrevet i veiledningen. Byggesaksforskrift med veileder.


Lov om brann- og eksplosjonsvern. Ytterligere sikringstiltak og beredskap. DSB sin veileder om Samfunnssikkerhet i kommunens arealplanlegging skal. IV Tilrettelegging for rømning og redning. Trykk på bildet for å lese om de ulike prosessene i en byggesøknad.


Prosessen i en byggesøknad. VIKTIG INFO: Seksjon for . Kan du vernevettreglene? BNL nemitek VB Rørnorge. Ny veileder om oppgradering av bygninger.


NVE bidrar med informasjon, råd og veiledning til kommunene. TEK : Forskrift om krav til byggverk og produkter til byggverk av 22.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg