torsdag 23. april 2015

Gamle hengsler og beslag

Kraftig hengsel mm høyde med ujevnt gammelt uttrykk - i støpejern. Lengde er målt uten pynteknopper. Noen er orginale, andre er ny- orginale produsert spesielt for oss. Men har du venstre- eller høyrehengslet dør?


Leveres med nagler og er oljebrent på gamlemåten. Når du kjøper gamle beslag i utlandet så må du tenke på at det er stil. Der kommer det stadig inn gamle vindu med hengsler og hjørnejern, . Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av kraftige hengsler i høy kvalitet. Har på lager gamle hengsler , stormkroker , haker, vindushasper.


Du kan velge mellom hengsler til ulike formål i sortimentet vårt. Med solide hakehengsler monterer du større ting som grinder og dører. Tidligere ble slike hengsler brukt på setrer, budører, uthus, og på grinder og.


Typiske produkter er hengsler , dørvridere, håndtak, skilt, bolter og beslag spesielt beregnet for baderom. Moderne skandinaviske dører og vinduer leveres . Er du ute etter gamle dører, vinduer, dørvridere, hengsler og beslag , kan du forsøke lykken i en låve på Sagene i Oslo. ASSA ABLOY Opening Solutions Norway - Norges ledende leverandør av lås og beslag. Vi er opptatt av estetikk, design og det gamle ærverdige håndverket og ønsker å. Dører med panikk beslag. Bukkehorns hengsel med stabel og lang bolt.


Vårt mål er å inspirere, gi rå kurse og oppmuntre deg til å ta vare på ditt gamle hus på aller beste måte! Her hos oss kan du få kjøpt mye av det du trenger! Gammeldagse nøkkelemner – se NØKKELEMNER. Gamle spiker – se SPIKER. Mye bedre hengsler og beslag.


Men gamle eller feilmonterte drer kan vre ordentlige energityver. Jernknotter – se KNOTTER. Vinduesbeslag til nye og gamle vinduer. Tips om ulike vindu maskinvare, hengsler for vinduer og barnesikkerhet og innbrudd.


Fotografier av de fleste vridere og beslag i Klassisk Norsk, FSS hengsler og. Med vårt arbeid bidrar vi også til at gamle arbeidsmetoder gjenoppdages og blir. Jeg kjente langs kantene for å se om det var noen beslag eller hengsler som. I begynnelsen virket badet med sin gamle , hvite vask og badekar helt vanlig, . Mange gamle hus har råte- og fuktskader på det utvendige panelet,.


Hengsler og beslag ble tidligere støpt og smid og utformingen har . Symmetrisk hengsel av hvitlakkert stål for innerdører. Med den rette knotten og håndtaket kan du gi nytt liv til gamle skap. Du finner alle beslag , hengsler og hyller du trenger for å montere det nye kjøkkenet, badet eller garderoben. Bestill på nett og får bestillingen levert eller hent . Komplett pakke med beslag til en sveitserstil dør. Restaurert låskasse med nøkler, et par hengsler med . Har p lager gamle hengsler , stormkroker, haker, . Hjørnebeslag på vinduer.


Her vil vi legge ut bilder av en del hengsler og beslag som vi benytter! Har du gamle dører, vinduer, skap og møbler? Og det finnes lure triks for å pusse opp gamle , flotte beslag. To av dem med hengsel og hjørnejern i ett.


Står vinduet under et tak, er det et gammelt takvindu eller er det en punktert terrassedør? Men mange gamle hus er svært forandret, og det er vanskelig å finne tilbake til. Kittfals, hengsler og beslag skal males som resten av vinduet. Salg av beslag til speil- labank- og stabbursdører.


Alle typer hengsler , låser, . Ornamentglass, sandblåst glass, blyglass, farget glass, gammelt ruglet glass etc. Detaljer som profiler, sprossedimensjoner, beslag , hengsler. Beslag til dør og vindu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg